Contact

Neem contact met ons op!

Bezoekadres

Le Bourgetstraat 21, 5042 TG,
Noord-Brabant, Tilburg

Schooltijden

Maandag:         08.30u – 15.00u
Dinsdag:           08.30u – 15.00u
Woensdag:       08.30u – 12.30u
Donderdag:      08.30u – 15.00u
Vrijdag:              08.30u – 12.30u

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik mijn kind op jullie school aan?

Het aanmelden op onze school doen we altijd na een persoonlijke rondleiding. Wij nemen graag de tijd om u en uw kind beter te leren kennen. Indien u na de rondleiding uw kind wilt aanmelden, kunt u het aanmeldformulier meenemen, invullen en bij ons inleveren. Wij zorgen voor de rest.

Is er een wachtlijst?

Nee, er is op dit moment geen wachtlijst voor 4-jarigen. Omdat we een kleinschalige school zijn met tweejarige stamgroepen, moeten we wel kijken of we voor zij-instromers vanaf de kleuters ruimte hebben. Tot op heden hebben we de meeste kinderen die zich aanmelden kunnen plaatsen.

Hoe geef ik een ziekmelding door?

Ziekmeldingen kunnen zowel telefonisch, via de e-mail als ook via de schoolapp worden doorgegeven. Via de schoolapp is de snelste manier en is de stamgroepleider direct op de hoogte. Doorgeven kan via deze website in het venster hiernaast.

Download hier de Parro app in de Google Play Store!

Download hier de Parro app in de Apple App store!

Waar kan ik extra informatie over de school vinden?

Onze school staat ook op de website www.scholenopdekaart.nl. Op deze website zijn meer gegevens te vinden over onze onder andere onze toetsresultaten, de uitstroom naar het voortgezet onderwijs en de waardering van de inspectie. Uiteraard kunt u ook meer lezen in ons schoolplan.

Passend onderwijs

Klik hier voor ons schoolondersteuningsprofiel (SOP). Hierin staat omschreven wat we als school aan extra ondersteuning kunnen bieden voor uw kind. We werken binnen school met een ondersteuningsteam waarbij er op school meerdere expertises aanwezig zijn. Gesprekken worden met ouders gevoerd op basis van de Kansencirkel. Klik hier voor een video over de Kansencirkel. Ook werkt de school nauw samen met scholen uit de buurt en hebben wij gezamenlijk een buurtondersteuningsprofiel (BOP) opgesteld. Deze is hier te vinden.

Contactformulier