Advies GG&GD vervolgstap 2

Beste ouders en/of verzorgers,De 3 kinderen die waren geselecteerd voor een Coronatest door de GG&GD zijn gisteren en vandaag getest.

De resultaten van de eerste test zijn binnen, en dat was goed nieuws!

De overige uitslagen verwachten we morgen. Zodra deze bekend zijn volgt er een advies van de GG & GD.

Dat advies zal ik zo snel als mogelijk met u delen.Vandaag waren 32 kinderen niet op school, waarvan ongeveer de helft met verkoudheidsklachten. De overige kinderen zijn thuisgebleven omdat hun ouders zich zorgen maken over de situatie. In de meeste gevallen is er overleg geweest tussen de ouders en de school over het besluit van de ouders. Vandaag gaven een aantal ouders mij terug dat zij het prettig vinden zo vroegtijdig en volledig geïnformeerd te worden. Andere ouders gaven aan dat zij in paniek raakten door de berichtgeving en de reacties van andere ouders. Als u zich zorgen maakt kunt u altijd contact opnemen met de GG&GD voor medisch advies of u kunt met de stamgroepleider van uw kind overleggen.

U bent ook van harte uitgenodigd om te reageren op deze mail als u iets kwijt wilt.We houden goede moed en hopen dat ook de andere twee testen laten zien dat er sprake is van verkoudheid. Met vriendelijke groet namens het team

Jopie de Bruin

Delen: