De update van de app voor is u beschikbaar

Beste ouder/verzorger,

Via deze brief willen wij leuk nieuws met u delen. Vanaf heden hebben wij een update van onze eigen school app! Hiermee houden we u op de hoogte van alle communicatie vanuit de school naar de ouders. Het communiceren via deze app is ook volledig AVG-Proof! Deze app omvat onder andere een digitale jaarkalender, nieuws, contactinformatie en nog veel meer. Wij nodigen u uit om snel een kijkje te nemen!
Wat moet u hiervoor doen?
Om toegang tot de app te krijgen, downloadt u ‘de Basisschool App’ in de AppStore (iOS) of de Google Play Store (Android).
Nadat u deze gedownload heeft, klikt u op ‘Ga verder’. Vervolgens zoekt u op de schoolnaam. Op deze wijze installeert u onze school app op uw telefoon.  U kunt de inloggegevens van de oude app gebruiken om in te loggen. De oude app kunt u verwijderen.
Als u nog geen login hebt, kunt u deze voor uzelf aanmaken. U klikt hiervoor op ‘vraag een inlog aan’. Vervolgens vult u uw eigen gegevens in en vult u de laatste 4 cijfers van het BSN nummer en de geboortedatum van uw kind in. Hierdoor koppelt u uzelf aan uw kind. U kunt na deze stap meerdere kinderen koppelen aan uw account.
Uw wachtwoord aanvraag ontvangt u op uw e-mailadres. Controleer uw spambox wanneer u de mail niet kan vinden. Met deze gegevens kunt u vervolgens inloggen. U heeft nu toegang tot alle buttons in de app (zonder inlog heeft u beperkte toegang). Ook zijn er een aantal buttons gefilterd op klas gerelateerde informatie. Zo ziet u alleen de klassenpagina’s en fotoalbums van de groepen waar u een kind (of kinderen) in heeft zitten.
U kunt voor vragen of hulp bij het inloggen bij juffrouw Tonny terecht.
Met enthousiaste groeten,
Team Jeanne d’Arc

Delen: