Jouw kind fitter, gezonder en blijer?

LEFF is een gratis, leuk programma voor kinderen van 7 tot 13 jaar die boven een gezond gewicht zijn en hun ouders.

Je wilt als ouder het beste voor je kind. Je probeert je kind gezond op te voeden. Je weet wat gezond leven is, maar het echt doen is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Wil jij als gezin gezond leven en samen leuke dingen doen? Start dan met LEFF!

Wat is LEFF?
LEFF is een leuk leefstijlprogramma, waar kinderen in de leeftijd van 7 tot 13 jaar en hun gezin gratis fitter worden en gezond bezig zijn. Onderzoek laat zien dat kinderen met LEFF weer lekkerder in hun vel zitten. Wereldwijd zijn ruim 85.000 kinderen en ouders je voor gegaan en op een leuke manier fitter geworden. En het programma werkt, al meer dan 10 jaar.

Bij LEFF gaan jij en je gezin hiermee 10 weken lang, 2 keer per week aan de slag. Op een plek bij jou in buurt, samen met andere ouders en kinderen uit je buurt. Met hulp van getrainde mensen. Je gaat samen op speurtocht door de supermarkt en ontdekt hoe je anders kunt eten. Terwijl de kinderen leuke, actieve spellen doen, praat jij met andere ouders over wat je moeilijk vindt aan gezond opvoeden en delen jullie samen de beste tips.

We starten op 21 oktober 2019

Wil je meer informatie bel:

Leefstijlcoach van de GGD
Maria Broeders
06-41487284

Of

Combinatiefunctionaris
Roel Ellen 
06-51330654
roel.ellen@tilburg.nl

Delen: