Vader van Nuray uit stamgroep 3/4 plotseling overleden

Beste ouders en/of verzorgers,

Gisterenavond is de heer Huseynov, vader van Nuray uit stamgroep Hansjes en grietjes overleden ten gevolge van een zware hersenbloeding.

In de klas heeft juffrouw Miriam vanochtend het aan de kinderen en aanwezige ouders van de stamgroep verteld. Ook in de komende dagen zullen we hierover in de stamgroep praten als de kinderen daar behoefte aan hebben. 

Deze gebeurtenis kan bij alle kinderen een diepe indruk achterlaten. Mogelijk heeft uw zoon of dochter thuis ook behoefte om hierover te praten. Luisteren naar uw kind en open staan voor zijn/haar gevoelens helpt uw kind om er mee om te gaan. Als u vragen heeft over het opvangen van uw kind kunt u contact opnemen met meneer Ronald, juffrouw Miriam of juffrouw Jopie. 

Op vrijdag 25 oktober om 13.30 zal er een dienst zijn in de Moskee. Ieder die dat wil kan daarbij aanwezig zijn. Aansluitend wordt de vader van Nuray begraven op de begraafplaats aan de Hoflaan.

Vanuit ons hart leven we mee met Nuray, haar moeder Tarana, haar broer en zus Maqduf en Nami en ieder die verdriet heeft om het verlies van meneer Huseynov.
We wensen hen veel sterkte voor nu en de komende tijd van rouw en verdriet.

Delen: