Buitenschoolse opvang

Verschillende kinderen van onze school maken grbruik van de BSO Pelikaan. Hieronder stellen zij zich aan u voor.

LEKKER SPORTEN TIJDENS BSO-TIJD?

Ben je tussen de 4 en 12 jaar? Houd je van sporten? Dan is de sport-bso de plek voor jou! Iedere dag worden er verschillende sporten aangeboden van voetbal tot yoga of wil je misschien trainen voor de Tilburg Ten-Miles, dat kan ook!

Heb je nog geen zwemdiploma? Het A, B en C diploma kun je behalen door gediplomeerde zweminstructeurs op BSO Pellikaan in samenwerking met Club Pellikaan.

U betaalt dezelfde prijs voor deze BSO als voor alle andere bso’s van Kinderstad, er komen geen extra kosten bij kijken. De taxi rit van school naar de BSO verzorgt de sport-bso. Voor de zwemlessen is er een zeer aantrekkelijke pakketprijs. Wilt u de meer weten, neem dan even contact met ons op.

Kinderstad BSO Pelikaan-7996

Hoe gaat het in zijn werk?

• Je wordt binnen school opgehaald door de taxichauffeur en gebracht naar BSO Pellikaan
  • Je krijgt op de BSO iets te eten en drinken
  • Even tijd om te relaxen totdat alle kinderen er zijn
  • Je gaat je omkleden in je sporttenue