ouderbijdrage

 

Beste ouders en/of verzorgers,
  
De ouderbijdrage bedraagt € 27,- per kind.

Graag willen wij als ouderraad ons verantwoorden voor de uitgaven van uw bijdrage. Jaarlijks worden door de ouderraad in samenwerking met de leerkrachten verschillende activiteiten georganiseerd. Van uw ouderbijdrage worden verschillende activiteiten betaalt, die mede door de ouderraad georganiseerd worden. U kunt hierbij denken aan 5 December, Kerst, Pasen, Carnaval, Sportactiviteiten bv Koningsspelen, Wereldfeest, Avondvierdaagse en nog veel meer. 

Wij zouden graag elk jaar een schoolreisje willen organiseren voor alle leerlingen, Daarvan kunnen we de kosten alleen laag houden als iedereen de ouderbijdrage betaalt! Het niet betalen van de bijdrage betekent dat wij bepaalde activiteiten niet kunnen organiseren.
 
Lukt het niet om de ouderbijdrage in een keer te betalen, dan kan het ook in 3 temijnen, dan betaalt u voor 1 november, voor 1 februari en voor 1 april € 9,00 per kind.

Mocht u meer willen bijdragen, dan is dat uiteraard welkom. Wij zijn blij met elke bijdrage!
 
Met vriendelijke groet,
 
Ouderraad BS Jeanne D´Arc
 
Een regeling is mogelijk voor die situaties waarbij het betalen van de ouderbijdrage voor u niet mogelijk is.
U kunt zich wenden tot Stichting Leergeld Tilburg, Postbus 178, 5000 AD Tilburg, telefoon 013 – 5801211 (www.leergeldtilburg.nl) of wenden tot Directie/OR.
 
 
 
Stichting Leergeld 
 
De Stichting Leergeld helpt gezinnen met een laag besteedbaar inkomen bij het betalen van de ouderbijdrage en het schoolreisje of schoolkamp. Ook voor zwemles, lidmaatschap van een sportvereniging of muziekles, voor kinderen van  4 tot 18 jaar, kunt u een aanvraag doen bij Stichting Leergeld. 
 
Op de website van Stichting Leergeld ziet u of u in aanmerking kunt komen voor hulp. 
Aarzel niet en neem contact op. Vandaag nog! Voor uw kinderen 
 
Meer informatie: www.leergeld.nl/tilburg/  

Delen: